paardencoaching

Hier gaat mijn hart echt sneller van kloppen. Wat een magische vorm van coachen is dit!

E-motion oftewel emotie(s) zijn er zoals het woord al zegt; om in beweging te zijn. In de huidige maatschappij zijn wij ster geworden in emoties niet te tonen, ze vast te zetten. Kort gezegd; wanneer emoties vast gezet worden geven ze op den duur lichamelijke klachten. Je lijf zal er namelijk alles aan doen om gehoord te worden.

Dit brengt niet alleen veel lichamelijke en mentale ongemakken met zich mee, maar staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg.

Tijdens een paardencoach sessie ontvang je verschillende inzichten. Oa:

  • Hoe sta ik in het leven?
  • Hoe ziet een ander mij?
  • Waar loop ik tegenaan?
  • Wat mag ik verder ontwikkelen en wat mag ik loslaten?
  • Welke kansen mag ik pakken en welke eigenschappen mag ik ownen?
  • Waar komen mogelijk mijn klachten vandaan?

Een paard gaat meteen naar de kern. Hij reageert niet op woorden maar op energie. Op de energie die jij bij je draagt. Tegen een paard kun je niet liegen of je anders voordoen. Wanneer jij niet voelt, echt voelt, zal het paard dit laten merken op een zachte manier middels verschillende gedragingen welke ik vertaal naar jou. Tijdens de sessie kom je weer in contact met jezelf, durf jij je emoties weer aan te kijken en te voelen en zullen er blokkades worden opgeheven.

De eerste sessie is een inzicht sessie en je neemt waardevolle inzichten mee ter bevordering van je persoonlijke ontwikkeling. Je voelt je verlicht! Zijn de woorden van vele coachee’s. Het werken met een paard is magisch en de sessie zal dan ook nog lang doorwerken op jouw systeem!

paardencoach