Mijn pakketten

Blije Buik pakket

Heb jij vaak last van buikpijn? Rommelende darmen? Lijk je na het eten soms wel 9 maanden zwanger? 

Dan is het blije buik pakket het juiste pakket voor jou! De focus in dit pakket ligt op het herstellen en verbeteren van je spijsvertering. Je krijgt van mij de juiste kennis en praktische handvatten om ervoor te zorgen dat jouw darmen zich herstellen en jij van je klachten af bent! 

Overigens ben ik hier zelf ervaringsdeskundige in. Ik heb namelijk jarenlang last gehad van het zogeheten prikkelbare darm syndroom. Door de juiste kennis en tools ben ik daar gelukkig van af, heb ik een blije buik en kan ik zo nu en dan prima een taartje of een broodje eten zonder dat mensen me daarna gaan feliciteren met mijn zwangerschap.

Happy Me pakket

Heb jij vaak nergens zin in? Last van een negatieve mindset? Zet je vaak een masker op zodat andere niet weten hoe jij je echt voelt? Ben jij hier helemaal klaar mee en wil jij je optimistisch en energiek voelen? 

Dan is het happy me pakket wat voor jou! In dit pakket werken wij samen aan de balans van je neurotransmitters! Wanneer deze niet in balans zijn kan dit invloed hebben op jouw gemoedstoestand. Hoe jij in het leven staat en hoe jij alles ervaart in het leven. 

Neurotransmitters zijn signaalstoffen in de hersenen. Enkele belangrijkste neurotransmitters zijn: serotonine, dopamine, gaba en acetylcholine. 

Op naar de beste versie van jezelf! Want het leven is te kort om er niet van te genieten.

 

Lose Fat pakket

Droom jij van een slanke versie van jezelf? Wil jij weer trots zijn op je lichaam? In de spiegel kijken en trots zijn op jezelf? 

Dan gaan wij samen toewerken naar de slanke versie van jezelf zodat jij weer lekker in je vel zit en jezelf durft te laten zien! Dit gaat veel dieper dan alleen wat kilo’s afvallen. We pakken ook je mindset aan. Doorbreken gewoontes en zorgen er samen voor dat er nieuwe paadjes (gewoontes) worden aangelegd in jouw hersenen. 

Weg met dat ‘jojo effect!’ En op naar levenslange nieuwe gewoontes zodat jij altijd kunt blijven shinen zonder daarvoor honger te moeten lijden!

Lose fat pakket

Anti-stress pakket

Heb jij vaak last van innerlijke nervositeit? Het gevoel altijd bezig te zijn, jezelf gespannen en moe voelen. Het gevoel hebben altijd achter de feiten aan te lopen, pijn in je lijf hebben en dan ook nog eens die hunkering naar suiker?

 Dan is het anti stress pakket wat voor jou! In dit pakket wordt niet alleen jouw stress niveau aangepakt, maar ook alle daarbij behorende klachten zoals o.a. slaapproblemen, darmklachten, spierpijn, hoofdpijn en die hunkering naar suiker. 

Stress is een veel voorkomend probleem en zorgt tevens voor een volledige disbalans in al je andere systemen. Samen werken we toe naar de beste versie van jezelf. Optimistisch, energiek en vanuit innerlijke rust, altijd in je kracht staan!

 

Hormonie pakket

Heb jij een kinderwens die maar niet vervult wordt, een onregelmatige of zelfs uitblijvende menstruatie? Pijnlijke menstruaties of veel last van acne? 

Dan is het hormonie pakket wat voor jou! Hormonen zijn mijn specialiteit en hormonen moeten in harmonie zijn om voor je te werken ipv tegen je. 

Teveel vrouwen kampen met hormonale klachten, welke een heel groot deel van hun leven bepalen. Ik geef je de kennis en de tools om weer hormonaal in balans te komen en al je dromen te mogen gaan vervullen!

Immuno-Boost pakket

Altijd maar verkouden, last van eczeem, wondjes die slecht genezen, steeds maar iedere griep te pakken die er rond dwaalt. Tijd om effectief aan je immuunsysteem te gaan werken! 


Weten hoe je immuunsysteem werkt, welke mechanismes jouw lichaam heeft bedacht om ziektekiemen buiten te houden en hoe je deze effectief kunt ondersteunen, komt allemaal in dit pakket voor. 

Daarnaast gaan we natuurlijk onderzoeken waar jouw kwaaltjes vandaan komen. Met een holistische aanpak (het geheel bekijken) ga ik puzzelen hoe ik jouw klacht(en) effectief kan gaan aanpakken. Ik richt mij dus niet op het symptoom maar op de oorzaak ervan!

 

Souplesse pakket

Heb jij last van stijfheid in de ochtend met het opstaan, kom je moeilijk op gang na rust of kan je bijv niet zonder pijnstillers om normaal te kunnen functioneren? 

Dan is het tijd om met de juiste tools aan je bewegingsapparaat te gaan werken! Het is belangrijk goed voor je spieren, gewrichten en botten te zorgen. Zij zorgen er onder andere immers letterlijk voor dat je vooruit komt in het leven!

Pijn in je lijf is zo belemmerend en tevens heel vaak goed onder controle te krijgen met de juiste tools zoals suppletie en wat aanpassingen in voeding en beweging. Ik bied je de juiste kennis en adviezen om weer pijn vrij door het leven te gaan!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op om het te hebben over waar ik jou bij kan helpen en om wellicht te kijken welk pakket het beste bij jou past! 

Op naar een gezonde lijfstyle.