Diensten

Werkwijze

Benieuwd naar mijn werkwijze en hoe een behandeltraject er in grote lijnen uit zal zien? Mijn visie wijkt wellicht af van de gemiddelde orthomoleculair therapeut.

Ik ben niet de oplossing voor jou, maar het ‘hulpmiddel’. Of in dit geval de coach die jou de juiste handvatten biedt en die jou begeleidt gaandeweg. Daar bedoel ik mee dat het geen zin heeft om de oplossing buiten jezelf te zoeken.

Wanneer je namelijk voorgoed van je klachten af wil is het belangrijk om de touwtjes in eigen handen te gaan nemen! De oplossing van jouw klacht(en) start met de juiste mindset. Uiteraard help ik je de juiste mindset te gaan aannemen, maar de start begint bij jou.

Jij hebt een keuze, altijd en overal. Jij kiest ervoor of dit gaat werken of niet.

Verschillende pakketten

Er bestaat geen ‘one size fits all’. Iedereen is uniek en ieder DNA is anders. Maar om je een idee te geven waar ik je bij kan helpen, heb ik verschillende behandelpakketten gemaakt.

Alle pakketten zijn dezelfde prijs. Herken jij je in een van de omschrijvingen en/of wil je even sparren? Neem dan vooral contact op met mij!

 

hormonie pakketten

EMB - Test

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading.

Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Uit het bloed kan zoveel informatie gehaald worden!

In mijn praktijk neem ik het bloed via vingerprik af waarna ik het samen met het klinische verhaal van de client opstuur naar het lab. De uitslag duurt ongeveer 4 weken.

Paardencoaching

Naast de pakketten bied ik ook paardencoaching aan. Samen met mijn paard Daantje coach ik jou in een één op één sessie. Paardencoaching kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Een paard is een kudde dier en altijd op zoek naar balans in de kudde om zo zijn overlevingskans te vergroten.
Wanneer jij zelf op emotioneel en/of fysiek vlak niet in balans bent dan zal een paard dat meteen aangeven. Hij gaat meteen naar de kern. Een paard reageert niet op woorden, maar op energie. Tijdens een sessie ontvang je verschillende waardevolle inzichten ter bevordering van je persoonlijke ontwikkeling. Deze werkwijze in combinatie met mijn kennis van het menselijk lichaam is echt goud waard!

Trajecten

Volg het traject dat bij jou past. 

Binnen mijn praktijk is het mogelijk 3 verschillende trajecten te volgen.
2 daarvan zijn nog in ontwikkeling en zullen naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar starten. Dat zijn:

– Gut healing traject
– Hormone balance

In november start het ‘return to you traject’

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op om het te hebben over waar ik jou mogelijk bij kan helpen. 

Mom(lijf) in balance!