Blog

Waarom bloggen?

Ik vind schrijven leuk en het gaat me makkelijk af. Daarnaast vind ik het rustgevend en ik denk dat vrouwen zitten te wachten op some real talk en soms wat ongecensureerde opmerkingen van een mama met 3 kleine kindjes, een eigen praktijk en n baan in loondienst. (Lees; net als vele andere mama’s, veel ballen hoog te houden.)

En zo niet, dan moet je niet lezen natuurlijk. Misschien vind je mij irritant na het lezen van mijn blog of misschien resoneert het e.e.a wel met je. Alles is oké. Nogmaals; ik schrijf omdat ik het leuk vind en tevens kan ik op deze manier e.e.a. een plekje geven in mijn drukke brein en leven. Het is als een soort dagboek voor mij.  

Ik hoop je wat leesplezier te geven. En wie weet haal je er nog wat inspiratie uit? 

Inspiratie om jezelf te wezen en ook geruststelling. Geruststelling dat het in ieder gezin wel s bal is en iedere mama de controle wel s verliest! Ik in ieder geval wel en ik geloof erin dat dit nodig is om te leren en te groeien. Dus pak de popcorn er maar bij, beentjes omhoog, lees en huiver. 

Wat is nou eigenlijk echt vakantie?

Dit jaar gingen wij voor het eerst met de caravan op vakantie naar Limburg. Ik had hier een ideaal beeld van. Het buitenleven! I love it. De natuur in. Heerlijk rustgevend. Boekje lezen terwijl de kindjes voor de caravan spelen met een bal of aan het viezerikken zijn in de zandbak. In dit ideaalbeeld had ik natuurlijk niet mee genomen dat de bal niet netjes wordt overgeschoten naar elkaar waardoor de camping door mijn driftkikkerende middelste bij elkaar wordt gekrijst en ze elkaar de hersenpan inslaan met een schepje.

Goed, even terug naar dat ideaalbeeld. Raymond (die kerel van mij en de vader van mijn aapjes, ook van dat kleine blonde krullenbolletje voor degene die zich dit afvragen) had voordat we weg gingen de voortent opgezet met z’n vader en alle tentstokken genummerd, zodat alles snel bij elkaar gezocht kon worden…

Manifesteren

Woep woep, the second blog alweer!

Ik vind het heerlijk e.e.a. van me af te schrijven. Werkt echt breinverruimend voor mij. Dit woord kwam in me op. Ik dacht dat het geen woord zou zijn, maar ik krijg geen rood streepje van word onder dit woord, so it’s a word. Thank you Word. Weer wat geleerd.

Mijn eerste werkdag zit er alweer op! Mijn vakantie is echt veel te snel gegaan zeg. Dat zeggen we allemaal na onze vakantie geloof ik. Maar de eerste week vakantie waren wij nog thuis. Dat maakte dat ik nog allerlei afspraken had gepland en ondertussen gaan thuis alle bedrijvigheden rondom de kids ook gewoon door.