About me

Mijn naam is Nathalie en ik ben 33 jaar. Moeder van de liefste jongens; Rev, Xess en Matz en partner van de allerliefste Raymond. Ik ben verpleegkundige en werk in de psychiatrie. Een uitdagende baan met veel uiteenlopende problematieken. Momenteel werk ik op een dovenafdeling. Naast mijn baan als verpleegkundige, werk ik ook als orthomoleculair therapeut en paardencoach. Mijn passie!

Vitaliteit, passie, spiritualiteit en humor staan centraal in mijn leven.
Vitaliteit is voor mij belangrijk voor een gelukkig leven. Passie betekend voor mij leven vanuit mijn hart, minder denken en meer voelen en buiten de hokjes durven ‘kleuren’.
Spiritualiteit. want de mind is onlosmakelijk verbonden met je lichaam. Mentale blokkades kunnen fysiek worden en fysieke blokkades kunnen mentaal worden. Ook staat spiritualiteit voor mij voor groei en ik vind het belangrijk hierin te investeren. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn kinderen. En humor houdt mij geaard! Het zorgt voor mij ook voor verbinding met andere en het zorgt voor ontspanning. Ontspanning is een belangrijk aspect voor een gezond leven.

Ik ben een eigenwijs persoon, soms een tikkeltje impulsief, maar dat heeft mij tot nu toe altijd gediend. Ook van de minder slimme keuzes in mijn leven heb ik geleerd om te komen waar ik nu ben. Verder ben ik hoog sensitief en dit is dan ook één van mijn grootste krachten als coach en verpleegkundige. Datzelfde geldt voor mijn zorgzaamheid en empathisch vermogen. 

hormonie

Ik weet, als mama van 3 kleintjes, mijn eigen onderneming en mijn baan als verpleegkundige, hoe lastig het soms kan zijn om balans te ervaren en te behouden. Dat verantwoordelijkheidsgevoel om altijd maar voor iedereen klaar te staan ten koste van jezelf. De drang om de perfecte moeder te zijn.

Een opgejaagd gevoel, stemmingswisselingen, het gevoel altijd bezig te zijn, nek, schouder, rugklachten, spijsverteringsklachten en slaapproblemen zijn typische gevolgen van een overactief stresssysteem. Met persoonlijk voeding, leefstijl, suppletie advies en paarden coaching bied ik de ‘whole package’ om fysieke en mentale klachten op te gaan lossen. Deze unieke en gouden combinatie stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Zowel mentale als fysieke stukken worden met deze combinatie geheeld en jij brengt jezelf weer terug in balans waarna jij je weer optimistisch en energiek voelt en vanuit innerlijke rust in je kracht zal staan! En wat doet dit met je kids denk je?

Met mijn kennis van de anatomie, fysiologie en pathologie van het menselijk lichaam, i.c.m. mijn intuïtieve gave is het mijn missie en passie om mama’s kennis te laten maken met het zelfhelend vermogen van het lichaam. Wanneer het lichaam zowel mentaal als fysiek op de juiste manier wordt ondersteunt, is het in staat aandoeningen te verwijderen en te voorkomen.

Ik vind het prachtig hoe het werkt en raak hierover dan ook niet uitgeleerd (en gepraat;)).

De kennis van het zelfhelend vermogen van het lichaam is al eeuwen oud, maar uiteindelijk door alle moderne technieken in de reguliere geneeskunde op de achtergrond geraakt.

Inmiddels leven we in een tijd waarin het ene medicijn naar het andere wordt voorgeschreven en we voornamelijk spreken van ‘symptoom bestrijding.’ Tijd voor een ommekeer! Het beginnen bij de kern.

Waar komen je klachten vandaan en wat willen deze klachten je vertellen?

Mijn missie is om alle mama’s in Nederland te helpen met mentale en fysieke blokkades oplossen door orthomoleculaire therapie en paarden coaching, zodat zij weer lekker in hun vel zitten en kunnen leven met passie en innerlijke rust. Omdat ieder kind een relaxte mama en fijne thuissituatie verdiend, zodat ook zij hun mooiste leven kunnen leven!

 

I rise when you rise!